<strong> 
 wie jij bent"" class="carr_foto" >

Ouderportaal SchouderCom

Voor alle communicatie tussen ouders en school maken wij gebruik van een ouderportaal genaamd Schoudercom. De naam van dit portaal is een samenvoeging van School-Ouder-Communicatie.

Ouders en schoolmedewerkers kunnen op dit portaal inloggen en elkaar berichten en uitnodigingen sturen die, indien gewenst, op de persoonlijke agenda vermeld worden.

Ook kunt u als ouder op Schoudercom terecht voor een afwezigheidsmelding van uw zoon of dochter. Daarnaast is Schoudercom de juiste plek in de periode van de 10-minuten gesprekken, voor het aangeven van uw voorkeur en het uiteindelijke rooster van de rapportgesprekken.

Kijk voor meer informatie en achtergronden over ons ouderportaal op www.schoudercom.nl


schoudercom logo2Inloggen en registreren

Heeft u al een account voor ons ouderportaal?

Dan kunt u inloggen via http://springwijs.schoudercom.nl/inloggen

 

Nieuwe ouders ontvangen een aantal weken voor de eerste schooldag van hun kind automatisch een uitnodiging per e-mail met daarin een registratielink. Zonder account zijn wel alle openbare (algemene) kalenderitems in te zien.


schoudercom mobiele app3Schoudercom App voor smartphone

Om gebruik te kunnen maken van alle functies en mogelijkheden kunt u Schoudercom het best openen via de webbrowser van uw computer. Er is echter ook een app van Schoudercom beschikbaar. Op uw smartphone of ander mobiel apparaat opent Schoudercom via de app automatisch in de mobiele interface (zie het plaatje hiernaast).

De app is te downloaden in de Google Playstore en in de Appstore van Apple:

 

android app                 ios app Schoudercom