<strong> 
 wie jij bent"" class="carr_foto" >

Buitenschoolse opvang op SpringWijs

Locatie Fuutlaan

Basisschool SpringWijs biedt op de locatie Fuutlaan voorschoolse, buitenschoolse en naschoolse opvang aan in samenwerking met kinderopvang Les Enfants.

Dit geeft u als ouder de mogelijkheid om uw kind vroeger naar school te brengen of later van school te halen.

Wij bieden buitenschoolse opvang aan voor alle kinderen die naar Basisschool SpringWijs gaan, maar ook voor alle andere kinderen uit Delft Tanthof. Kinderen tussen de 4 en 13 jaar zijn welkom.

 

Activiteiten buitenschoolse en naschoolse opvang

Bij Les Enfants is van alles te doen om van elke dag een leuke dag te maken! Er worden bijna dagelijks activiteiten in de natuur ondernomen. 

We gebruiken vaste buitenlocaties in het Abtswoudse Bos, maar het uiterlijk van deze locaties verandert soms dagelijks. Het weer verandert, de seizoenen veranderen, de bomen en planten groeien of de bladeren vallen. Dieren kunnen zich onverwacht laten zien. En in elk seizoen bloeien weer andere bloemen en zijn andere insecten te zien. 

Daarnaast zijn er door het jaar heen telkens andere spelvormen mogelijk (pootje baden of schuiven op het ijs). De kinderen leren de verschillende gezichten van de stabiele maar veranderende natuur kennen, door er gewoon te zijn!

 

Vakantieprogramma

Ook tijdens de schoolvakanties bieden we buitenschoolse opvang aan. In die weken staan er vaak extra activiteiten op het programma.

 

BSO/NSO pakketten

Interesse in buitenschoolse opvang of naschoolse opvang in Delft voor uw kind? Uitgebreide informatie vindt u op de website van Les Enfants: http://www.kinderopvang-lesenfants.nl/buitenschoolse-opvang

 

 

Locatie Derde Werelddreef

 

Basisschool SpringWijs biedt op de locatie Derde Werelddreef voorschoolse, buitenschoolse en naschoolse opvang aan in samenwerking met kinderopvang Up. Buitenschoolse opvang van Up is er voor kinderen die recht op hun doel afgaan, maar ook voor kinderen die van de gebaande paden willen dwalen. Voor actiehelden, chill seekers en iedereen daartussenin. Bij Up ben je altijd welkom om jezelf te zijn!

 

Openingstijden BSO

  • Ma, di, do en vr 14.30-18.30,
  • Wo 12.15-18.30
  • In schoolvakanties 7.30-18.30

 

Wat vind je leuk om te doen?

Kom het ontdekken bij onze buitenschoolse opvang. Of je nou graag kriebelbeestjes onderzoekt, groente oogst of liever rent, springt, dansjes oefent of aan de slag gaat met verf en klei… Er is plezier te beleven voor ieder kind! En lekker even niksen mag natuurlijk ook, of met elkaar weer een nieuw spelletje verzinnen!

  •  Grote natuurtuin
  •  Gymzaal
  •  Atelier vol met creatieve materialen        

Klik hier voor een digitale rondleiding

 

Organisatie

Onze organisatie heeft geen winstoogmerk, dus alles wat we verdienen gebruiken we om onze kinderopvang nog beter en leuker te maken. Door bijvoorbeeld de vestiging op te knappen of door nieuw spelmateriaal te kopen voor de kinderen. We bieden een breed aanbod voor een grote doelgroep: iedereen is welkom bij Up! Van kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang tot meer unieke opvang zoals Speelstart en Samenspel.

Up is onderdeel van Kinderopvang Morgen